mozilla

Mozilla Nederland LogoDe Nederlandse
Mozilla gemeenschap

ThunderbirdNL-logo
Thunderbird is een gratis, open-source en cross-platform e-mailclient en nieuwslezer voor de meeste moderne besturingssytemen zoals Windows, Linux en Macintosh. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere e-mailclients, zoals ongewensteberichtenfiltering. Thunderbird is gebaseerd op Mozilla-code en gebruikt Gecko, de meest “standards-compliant” manier om webinhoud weer te geven.

Op deze website kunt u informatie vinden over de Nederlandstalige versie. Zoekt u informatie over Thunderbird zelf (niet de vertaling), dan kunt u die vinden op Thunderbird Help. Voor vragen over Thunderbird kunt u terecht op Mozbrowser.nl.

Medewerkers

  • Hoofdvertaler: Tim Maks van den Broek
  • Actieve medewerkers: Gert-Paul van der Beek, Laurens Holst en Ton Kessen.
  • Bijdragen door: Samir Boulema, Arjen Eerden, Anne van Kesteren, Martijn Ras, René van Roon, Julius Schwartzenberg en Hendrik Maryns.

Laatst vertaalde versie

Versie 15.0 voor Windows, Linux en Mac OS X

Meer productinformatie nederlands of Meer productinformatie fries

Laatst vertaalde testversie

We zijn momenteel bezig met Thunderbird Earlybird.

Uitgaveopmerkingen

Aanvullende informatie over Thunderbird-uitgaven

Meehelpen?

Wilt u meehelpen? Dat kan. We zoeken vooral mensen die willen kijken naar fouten in de Nederlandstalige versie. Hebt u foutjes gevonden, mail deze dan naar ons of plaats ze bij de opmerkingen. Andere opmerkingen en/of tips zijn natuurlijk meer dan welkom.