Volgcategorieën

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWiki-software. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Te indexeren pagina'sindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Niet-geïndexeerde pagina'snoindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met dubbele sjabloonparametersduplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruikenexpensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist). Meer informatie.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevattenpost-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}}).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschredenpost-expand-template-inclusion-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Verborgen categorieënhidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingenbroken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschredennode-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Pagina's waar de expansiediepte is overschredenexpansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pagina's met genegeerde weergavetitelsrestricted-displaytitle-ignoredDeze pagina heeft een genegeerde {{DISPLAYTITLE}} omdat het niet overeenkomstig is met de werkelijke titel van de pagina.
Pagina's met sjablonen die zichzelf insluitentemplate-loop-categoryDe pagina bevat een sjabloon dat zichzelf insluit, bijvoorbeeld een sjabloon dat zichzelf recursief aanroept.