Gebruiker:MacMel

Uit MozBrowser wiki
Versie door MacMel (overleg | bijdragen) op 15 jan 2005 om 12:22
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarde lezer,

na 36 jaar in de Informatie Technologie, in de vroege jaren nog Automatisering geheten, ben ik uiteraard hevig ge?nteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen en, in het bijzonder, in de onstuimige groei van e-Business, die het internet laat zien.

Hoewel blauw geverfd door mijn jaren bij IBM, schrijf ik dit vanaf mijn Apple iBook. Mijn oude IBM PCs zijn intussen rijp voor de sloop; de technische ontwikkelingen hebben deze robuste 'personal' computers achterhaald. Het laatste nieuws is overigens dat een Chinees bedrijf de PC divisie van IBM heeft overgenomen, of dat IBM het heeft verkocht, zo u wilt. Een strategische zet van IBM! China opent zich voor de wereldmarkt; internationale bedrijven haasten zich om erbij te zijn.

Ondanks mijn leeftijd blijk ik nog in de belangstelling te staan bij diverse opdrachtgevers. Onlangs heeft een van de detacheerders mij voor een opdracht bij KLM aangemeld. Daar heb ik niets meer van gehoord: dus heb ik deze detacheerder uit mijn lijstje van favoriete bemiddelaars verwijderd.

Intussen ben ik met vervroegd pensioen, heb ik mijn golfvaardigheid bewezen en geniet ik ervan baas over mijn tijd te zijn, hoewel mijn vrouw daar soms anders over denkt.

Hartelijke groet, Mel