MiniT: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
k (Meer info over MiniT+ en Tabs->Tabbladen)
 
Regel 1: Regel 1:
Tabs zijn van zichzelf al handig, maar MiniT maakt ze nog ietsje handiger dan ze al zijn. Dingen die je extra kunt doen met deze Firefoxextensie zijn onder andere:
+
Tabbladen zijn van zichzelf al handig, maar MiniT maakt ze nog ietsje handiger dan ze al zijn. Dingen die je extra kunt doen met deze Firefox-extensie zijn onder andere:
  
* Tabs slepen om ze te herordenen
+
* Tabbladen slepen om ze te herordenen
* Tabs wisselen met je scrollwiel
+
* Tabbladen wisselen met je scrollwiel
* Dubbelklik op een tab om een nieuwe te openen
+
* Dubbelklikken op een tab om een nieuwe te openen
  
Lijkt je dit handig, dan kun je de extensie [http://extensionroom.mozdev.org/more-info/minit hier] halen. Een geavanceerde versie met een Nederlandse en Duitse vertaling vind je [http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=161 hier].
+
Lijkt je dit handig, dan kun je de extensie [http://extensionroom.mozdev.org/more-info/minit hier] halen. Een geavanceerde versie met een onder andere een Nederlandse vertaling vind je [http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=161 op extensionsmirror.nl]. Die geavanceerde versie kan ook bladwijzers in een nieuw tabblad openen, laat met een indicator zien waar het tabblad naar toe verplaatst wordt en biedt een optievenster aan.
  
 
[[Category: Extensies]]
 
[[Category: Extensies]]

Huidige versie van 19 jun 2005 om 13:07

Tabbladen zijn van zichzelf al handig, maar MiniT maakt ze nog ietsje handiger dan ze al zijn. Dingen die je extra kunt doen met deze Firefox-extensie zijn onder andere:

  • Tabbladen slepen om ze te herordenen
  • Tabbladen wisselen met je scrollwiel
  • Dubbelklikken op een tab om een nieuwe te openen

Lijkt je dit handig, dan kun je de extensie hier halen. Een geavanceerde versie met een onder andere een Nederlandse vertaling vind je op extensionsmirror.nl. Die geavanceerde versie kan ook bladwijzers in een nieuw tabblad openen, laat met een indicator zien waar het tabblad naar toe verplaatst wordt en biedt een optievenster aan.