Mozilla Europe: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
 
(Linkcorrecties)
Regel 1: Regel 1:
Mozilla Europe is de Europese afvaardiging van de [[MozillaFoundation|Mozilla-organisatie]]. Nadat de centrale organisatie op poten was gezet, is men gestart met een Japanse afdeling: [http://www.mozilla-japan.org/|Mozilla Japan]. Een volgende stap was de Europese afdeling en dat is Mozilla Europe geworden. Hun website biedt in diverse talen informatie over de Mozilla-software, zo ook [http://www.mozilla-europe.org/nl/|in het Nederlands]. De vertaling van deze website is gestart door [[AnneVanKesteren]] en met suggesties kun je bij hem terecht.
+
Mozilla Europe is de Europese afvaardiging van de [[MozillaFoundation|Mozilla-organisatie]]. Nadat de centrale organisatie op poten was gezet, is men gestart met een Japanse afdeling: [http://www.mozilla-japan.org/ Mozilla Japan]. Een volgende stap was de Europese afdeling en dat is Mozilla Europe geworden. Hun website biedt in diverse talen informatie over de Mozilla-software, zo ook [http://www.mozilla-europe.org/nl/ in het Nederlands]. De vertaling van deze website is gestart door [[AnneVanKesteren]] en met suggesties kun je bij hem terecht.
  
 
[[Category:Organisaties]]
 
[[Category:Organisaties]]

Versie van 19 jun 2005 13:13

Mozilla Europe is de Europese afvaardiging van de Mozilla-organisatie. Nadat de centrale organisatie op poten was gezet, is men gestart met een Japanse afdeling: Mozilla Japan. Een volgende stap was de Europese afdeling en dat is Mozilla Europe geworden. Hun website biedt in diverse talen informatie over de Mozilla-software, zo ook in het Nederlands. De vertaling van deze website is gestart door AnneVanKesteren en met suggesties kun je bij hem terecht.