NightlyBuilds: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
k
 
Regel 4: Regel 4:
 
Ook staan daarnaast links naar de Builds-forums van Mozillazine. Daarin kun je volgen hoe de meest recente versies anderen bevallen. Dan weet je een beetje of het veel zin heeft om die versie te downloaden.
 
Ook staan daarnaast links naar de Builds-forums van Mozillazine. Daarin kun je volgen hoe de meest recente versies anderen bevallen. Dan weet je een beetje of het veel zin heeft om die versie te downloaden.
  
sEen andere bron om de meest recente wijzigingen van MozillaFirefox bij te houden is [http://www.squarefree.com/burningedge The Burning Edge] van Jesse Ruderman. Daar houdt Jesse dagelijks bij wat er is opgelost en welke [[bugs]] nog open staan. Ook staan daar links naar door anderen gebouwde versies van Firefox. Want er zijn velen die inmiddels eigen versies van Firefox samenstellen. Dat is een van de vele krachten van [[opensource]] software.
+
Een andere bron om de meest recente wijzigingen van MozillaFirefox bij te houden is [http://www.squarefree.com/burningedge The Burning Edge] van Jesse Ruderman. Daar houdt Jesse dagelijks bij wat er is opgelost en welke [[bugs]] nog open staan. Ook staan daar links naar door anderen gebouwde versies van Firefox. Want er zijn velen die inmiddels eigen versies van Firefox samenstellen. Dat is een van de vele krachten van [[opensource]] software.

Huidige versie van 25 feb 2004 om 22:19

Er wordt voortdurend aan de Mozilla-code gesleuteld. Iedere dag wordt de code verder verfijnd of verbeterd. Natuurlijk is niet iedere wijziging een verbetering, maar over de lange duur gezien komt de software er steeds beter en completer uit te zien. Voor hen die graag op de hoogte willen blijven van de laatste Mozilla-ontwikkelingen wordt vrijwel dagelijks de Mozilla-code tot een werkend geheel gebouwd.

Bovenaan de site Mozillazine staat een zogenaamde Builds-balk. Daarin staat wat de recente versies van browsers zijn en daar wordt ook gelinkt naar recente nightlies ('s nachts gebouwde versies; waarbij 's nachts een relatief begrip is). Ook staan daarnaast links naar de Builds-forums van Mozillazine. Daarin kun je volgen hoe de meest recente versies anderen bevallen. Dan weet je een beetje of het veel zin heeft om die versie te downloaden.

Een andere bron om de meest recente wijzigingen van MozillaFirefox bij te houden is The Burning Edge van Jesse Ruderman. Daar houdt Jesse dagelijks bij wat er is opgelost en welke bugs nog open staan. Ook staan daar links naar door anderen gebouwde versies van Firefox. Want er zijn velen die inmiddels eigen versies van Firefox samenstellen. Dat is een van de vele krachten van opensource software.