Nuke Anything: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Regel 1: Regel 1:
Voor wie [[AdBlock]] nog niet genoeg controle over de content vindt is deze extensie misschien een uitkomst. Nuke Anything geeft je de mogelijkheid om bijna alles op een webpagina op afroep te verwijderen. Rechts-klik op het object (plaatjes, flash, iframes, knoppen...) en kies 'Remove this object'. Lijkt dit je wat, dan kun je de extensie [http://ted.mielczarek.org/code/mozilla/ hier] halen (of [http://www.seeraamuun.net/tutorials/extensies.html hier] een versie met een Nederlandse locale).
+
Voor wie [[AdBlock]] nog niet genoeg controle over de content vindt is deze extensie misschien een uitkomst. Nuke Anything geeft je de mogelijkheid om bijna alles op een webpagina op afroep te verwijderen. Rechts-klik op het object (plaatjes, flash, iframes, knoppen...) en kies 'Remove this object'. Lijkt dit je wat, dan kun je de extensie [http://ted.mielczarek.org/code/mozilla/ hier] halen (of [http://firefox.tjaard.nl/extensies.html hier] een versie met een Nederlandse locale).

Versie van 11 apr 2005 14:02

Voor wie AdBlock nog niet genoeg controle over de content vindt is deze extensie misschien een uitkomst. Nuke Anything geeft je de mogelijkheid om bijna alles op een webpagina op afroep te verwijderen. Rechts-klik op het object (plaatjes, flash, iframes, knoppen...) en kies 'Remove this object'. Lijkt dit je wat, dan kun je de extensie hier halen (of hier een versie met een Nederlandse locale).