Peter Van der Beken: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
 
Peter Van der Beken is lid van [[Mozilla Europe]].
 
Peter Van der Beken is lid van [[Mozilla Europe]].
  
Peter hielp mee aan Mozilla voordat hij voor Netscape ging werken om professioneel bij te dragen aan het project. Hij is nu mede-eigenaar van de DOM module, hij is XSLT moduleeigenaar en hij vertegenwoordigde Netscape binnen de W3C XSL Working Group. Peter is ook een [http://www.mozilla.org/hacking/reviewers.html super-reviewer], wat zijn expertise binnen het Mozilla project laat zien. Peter woont in België en spreekt Nederlands, Frans en Engels.
+
Peter hielp mee aan Mozilla voordat hij voor Netscape ging werken om professioneel bij te dragen aan het project. Hij is nu mede-eigenaar van de DOM module, hij is XSLT module-eigenaar en hij vertegenwoordigde Netscape binnen de W3C XSL Working Group. Peter is ook een [http://www.mozilla.org/hacking/reviewers.html super-reviewer], wat zijn expertise binnen het Mozilla project laat zien. Peter woont in België en spreekt Nederlands, Frans en Engels.
  
 
[[Category: Personen]]
 
[[Category: Personen]]

Huidige versie van 18 aug 2005 om 13:19

Peter Van der Beken is lid van Mozilla Europe.

Peter hielp mee aan Mozilla voordat hij voor Netscape ging werken om professioneel bij te dragen aan het project. Hij is nu mede-eigenaar van de DOM module, hij is XSLT module-eigenaar en hij vertegenwoordigde Netscape binnen de W3C XSL Working Group. Peter is ook een super-reviewer, wat zijn expertise binnen het Mozilla project laat zien. Peter woont in België en spreekt Nederlands, Frans en Engels.