SeaMonkey: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Stub)
 
 
(27 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie.
+
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie.  
  
- [http://www.mozilla-nl.org/projecten/seamonkey Nederlandstalige informatie]
+
 
 +
Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken ([http://www.mozilla.org/seamonkey-transition.html uitleg van de Mozilla-organisatie]), en zich volledig op [[Mozilla Firefox]] en [[Mozilla Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. Al deze programma's maken gebruik van dezelfde onderliggende [[Gecko]]-engine.
 +
 
 +
 
 +
SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client ([[ChatZilla]]) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen ([[Mozilla_Composer]]).
 +
 
 +
 
 +
==Externe links==
 +
* [http://www.seamonkey-project.org/ The SeaMonkey Project]
 +
* [http://www.mozilla-nl.org/projecten/seamonkey Nederlandstalige informatie]
 +
* [https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey SeaMonkey-extensies]
 +
* [http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=40 MozillaZine fora]
 +
* [http://ilias.ca/SeamonkeyvsFirefox Verschillen tussen SeaMonkey versus Firefox en Thunderbird]
 +
* [http://seamonkey.ilias.ca/ SeaMonkey Help]
 +
* [http://www.mozbrowser.nl/taxonomy/page/or/45 MozBrowser.nl over SeaMonkey]
 +
 
 +
[[Category: Software]]

Huidige versie van 29 aug 2008 om 21:18

Het SeaMonkey-project is de volwaardige opvolger van de Mozilla Application Suite, het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie.


Nadat de Mozilla Foundation besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken (uitleg van de Mozilla-organisatie), en zich volledig op Mozilla Firefox en Mozilla Thunderbird te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. Al deze programma's maken gebruik van dezelfde onderliggende Gecko-engine.


SeaMonkey beschikt over een webbrowser, e-mail en nieuwsgroep client, irc client (ChatZilla) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen (Mozilla_Composer).


Externe links