SeaMonkey: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken ([http://www.mozilla.org/seamonkey-transition.html uitleg van de Mozilla-organisatie]), en zich volledig op [[Firefox]] en [[Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client ([[ChatZilla]]) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen ([[Composer]]).
+
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken ([http://www.mozilla.org/seamonkey-transition.html uitleg van de Mozilla-organisatie]), en zich volledig op [[Firefox]] en [[Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client ([[ChatZilla]]) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen ([[Mozilla_Composer]]).
  
  

Versie van 5 sep 2006 10:54

Het SeaMonkey-project is de volwaardige opvolger van de Mozilla Application Suite, het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de Mozilla Foundation besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken (uitleg van de Mozilla-organisatie), en zich volledig op Firefox en Thunderbird te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een webbrowser, e-mail en nieuwsgroep client, irc client (ChatZilla) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen (Mozilla_Composer).


Externe links