SeaMonkey: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
k
Regel 1: Regel 1:
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken ([http://www.mozilla.org/seamonkey-transition.html uitleg van de Mozilla-organisatie]), en zich volledig op [[Firefox]] en [[Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client ([[ChatZilla]]) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen ([[Mozilla_Composer]]).
+
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie.  
  
 +
Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken ([http://www.mozilla.org/seamonkey-transition.html uitleg van de Mozilla-organisatie]), en zich volledig op [[Firefox]] en [[Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen.
 +
 +
SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client ([[ChatZilla]]) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen ([[Mozilla_Composer]]).
  
 
==Externe links==
 
==Externe links==
Regel 9: Regel 12:
 
* [http://ilias.ca/SeamonkeyvsFirefox Verschillen tussen SeaMonkey versus Firefox en Thunderbird]
 
* [http://ilias.ca/SeamonkeyvsFirefox Verschillen tussen SeaMonkey versus Firefox en Thunderbird]
 
* [http://www.mozbrowser.nl/taxonomy/page/or/45 MozBrowser.nl over SeaMonkey]
 
* [http://www.mozbrowser.nl/taxonomy/page/or/45 MozBrowser.nl over SeaMonkey]
 
  
 
[[Category: Software]]
 
[[Category: Software]]

Versie van 5 sep 2006 23:30

Het SeaMonkey-project is de volwaardige opvolger van de Mozilla Application Suite, het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie.

Nadat de Mozilla Foundation besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken (uitleg van de Mozilla-organisatie), en zich volledig op Firefox en Thunderbird te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen.

SeaMonkey beschikt over een webbrowser, e-mail en nieuwsgroep client, irc client (ChatZilla) en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen (Mozilla_Composer).

Externe links