SeaMonkey: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de Mozilla Foundation besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken, en zich volledig op Firefox en Thunderbird te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een webbrowser, e-mail en nieuwsgroep client, irc client en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen.
+
Het [http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/ SeaMonkey-project] is de volwaardige opvolger van de [[Mozilla Application Suite]], het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de [[Mozilla Foundation]] besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken, en zich volledig op [[Firefox]] en [[Thunderbird]] te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een [[webbrowser]], e-mail en nieuwsgroep client, irc client en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen.
  
  

Versie van 5 sep 2006 10:42

Het SeaMonkey-project is de volwaardige opvolger van de Mozilla Application Suite, het alles-in-een-pakket van de Mozilla-organisatie. Nadat de Mozilla Foundation besloten had de verder ontwikkeling hiervan te staken, en zich volledig op Firefox en Thunderbird te richten, heeft een groep ontwikkelaars de verdere ontwikkeling op zich genomen. SeaMonkey beschikt over een webbrowser, e-mail en nieuwsgroep client, irc client en de mogelijkheid om html-bestanden aan te passen.


Externe links