Sunbird: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
Het Sunbird/Calendar-project van [[Mozilla]] heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open [http://www.ietf.org/rfc/rfc2445.txt iCal-standaard]. Het project maakt gebruikt van de [http://www.mozilla.org/projects/xul/ XUL user interface language] die ook gebruikt wordt door o.a. [[Mozilla Firefox]] en [[Mozilla Thunderbird]]. Het verschil tussen [[Sunbird]] en [[Calendar]] is dat [[Calendar]] een extensie is voor verschillende [[Mozilla]]-producten. Terwijk [[Sunbird]] een zelfstandig programma is en dus geen ander [[Mozilla]]-programma nodig heeft om te draaien. [[Sunbird]] en [[Calendar]] delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.
+
Het Sunbird/Calendar-project van [[Mozilla]] heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open [http://www.ietf.org/rfc/rfc2445.txt iCal-standaard]. Het project maakt gebruikt van de [http://www.mozilla.org/projects/xul/ XUL user interface language] die ook gebruikt wordt door o.a. [[Mozilla Firefox]] en [[Mozilla Thunderbird]]. Het verschil tussen [[Sunbird]] en [[Calendar]] is dat [[Calendar]] een extensie is voor verschillende [[Mozilla]]-producten. Terwijk [[Sunbird]] een zelfstandig programma is en dus geen ander [[Mozilla]]-programma nodig heeft om te draaien. [[Sunbird]], [[Calendar]] en [[Lightning]] delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.
  
 
== Externe links ==
 
== Externe links ==

Versie van 14 mrt 2006 15:57

Het Sunbird/Calendar-project van Mozilla heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open iCal-standaard. Het project maakt gebruikt van de XUL user interface language die ook gebruikt wordt door o.a. Mozilla Firefox en Mozilla Thunderbird. Het verschil tussen Sunbird en Calendar is dat Calendar een extensie is voor verschillende Mozilla-producten. Terwijk Sunbird een zelfstandig programma is en dus geen ander Mozilla-programma nodig heeft om te draaien. Sunbird, Calendar en Lightning delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.

Externe links