Tabbrowser Extensions: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (gebroken link hersteld)
 
Regel 2: Regel 2:
  
 
'''Conflicten'''<br>
 
'''Conflicten'''<br>
Alleen kan het dan zo zijn dat die verschillende extensies die allemaal iets met tabbladen doen elkaar in de weg gaan zitten. Daarom zijn er inmiddels extensies zoals [[TabMix]] en [[TabMixPlus]] die trachten om binnen 1 extensie de meestgebruikte tabblad-gerelateerde mogelijkheden aan te bieden. Dat voorkomt dat je voor tabbladen meerdere extensies voor nodig hebt die elkaar mogelijkerwijs in de weg gaan zitten.
+
Alleen kan het dan zo zijn dat die verschillende extensies die allemaal iets met tabbladen doen elkaar in de weg gaan zitten. Daarom zijn er inmiddels extensies zoals [[Tab Mix]] en [[TabMixPlus]] die trachten om binnen 1 extensie de meestgebruikte tabblad-gerelateerde mogelijkheden aan te bieden. Dat voorkomt dat je voor tabbladen meerdere extensies voor nodig hebt die elkaar mogelijkerwijs in de weg gaan zitten.
  
 
Zie [[TabbrowserExtensions-conflicten]] voor extensies waarmee TBE een probleem kan vormen.
 
Zie [[TabbrowserExtensions-conflicten]] voor extensies waarmee TBE een probleem kan vormen.

Huidige versie van 18 okt 2005 om 00:02

De extensie Tab Browser Extensions (TBE) probeert een alles-in-een-oplossing te zijn voor tabbladen in de browser. Het is een van de eerst extensies die zover is gegaan. Vervolgens is dit aangevuld door andere extensies die naast TBE nog meer mogelijkheden boden.

Conflicten
Alleen kan het dan zo zijn dat die verschillende extensies die allemaal iets met tabbladen doen elkaar in de weg gaan zitten. Daarom zijn er inmiddels extensies zoals Tab Mix en TabMixPlus die trachten om binnen 1 extensie de meestgebruikte tabblad-gerelateerde mogelijkheden aan te bieden. Dat voorkomt dat je voor tabbladen meerdere extensies voor nodig hebt die elkaar mogelijkerwijs in de weg gaan zitten.

Zie TabbrowserExtensions-conflicten voor extensies waarmee TBE een probleem kan vormen.