Thunderbird-Tray: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Update voor versie 0.5b en toevoegen Minimize to tray extensie)
k
 
Regel 1: Regel 1:
Thunderbird-Tray is een klein programma om je handig met [[MozillaThunderbird]] te laten werken. Je kunt het gebruiken als een soort [[quicklaunch]] voor Thunderbird. Het programma is geschreven door Felix Geyer.
+
Thunderbird-Tray is een klein programma om je handig met [[Mozilla Thunderbird]] te laten werken. Je kunt het gebruiken als een soort [[quicklaunch]] voor Thunderbird. Het programma is geschreven door Felix Geyer.
  
 
Enkele opstart-opties die Thunderbird-Tray biedt en in TBTray.ini ingesteld kunnen worden:<br>
 
Enkele opstart-opties die Thunderbird-Tray biedt en in TBTray.ini ingesteld kunnen worden:<br>

Huidige versie van 19 jun 2005 om 17:37

Thunderbird-Tray is een klein programma om je handig met Mozilla Thunderbird te laten werken. Je kunt het gebruiken als een soort quicklaunch voor Thunderbird. Het programma is geschreven door Felix Geyer.

Enkele opstart-opties die Thunderbird-Tray biedt en in TBTray.ini ingesteld kunnen worden:

AlwaysMax
Toon Thunderbird altijd gemaximaliseerd (normaal opent het Thunderbird-venster met de grootte waarmee het de vorige keer is afgesloten). 0: Uitschakelen (standaard) 1: Inschakelen

CheckInterval
Standaardwaarde is 100.

execheck (ec)
Controleer de exe-naam. Dit zou niet met Windows 98 kunnen werken. 0: Uitschakelen 1: Inschakelen

hotkey (hk)
Gebruik de Windows-toets (links van de Alt-toets op nieuwe toetsenborden) in combinatie met de T-toets om Thunderbird te tonen of juist te verbergen. 0: Uitschakelen 1: Alt + T inschakelen

Language Stelt de taal in. Standaard waarde is auto, er kan ook de naam van de vertaling ingevoerd worden (Bijvoorbeeld Nederlands)

OnStart
Stel in wat er moet gebeuren als TB-Tray gestart wordt: 0: Niets 1: Start Thunderbird (standaard) 2: Start en verberg Thunderbird


OnTBClose
Stelt in wat er moet gebeuren als Thunderbird gesloten wordt. 0: niets (standaard) 1: herstart Thunderbird 2: sluit TB-tray

NoIconShow
Verberg het Thundertray-icoon als het Thunderbird-scherm getoond wordt. Het icoon wordt dan weer getoond zodra Thunderbird niet meer getoond wordt. 0: Icoon wordt getoond (standaard) 1: Geen iccon

SingleClick
Gebruik een enkele/dubbele muisklik op het Thundertray-icoon om Thunderbird te tonen of juist te verbergen. 0: Dubbelklikken 1: Enkelklikken (standaard)

De laatste versie van Thunderbird-Tray is 0.5b, Op dit momemt worden verder Engels (English), Duits (German) ondersteund. De vertaling wordt automatisch herkend. Op dit moment zijn de vertalingen voor Frans en Nederlands ook al klaar.

Dit programma heette eerst ThunderTray, alleen dat werkte niet meer met Thunderbird 0.6. Het originele programma is geschreven door Dirk T. Manders.

Er is ook een extensie beschikbaar die hetzelfde doet, maar zich helemaal in Thunderbird integreert: http://minimizetotray.mozdev.org/ (ook voor Firefox beschikbaar)

Thunderbird-Tray vind je op http://sniperbeamer.de/tbtray/