Thunderbird hotmail: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Regel 12: Regel 12:
  
 
'''Let op:''' Soms kan het zijn dat je firewall tegenstribbelt. Om te zien of het daaraan ligt, kun je de firewall tijdelijk uitschakelen. Als het daarna wel werkt dan zul je een instelling in je firewall moeten wijzigen.
 
'''Let op:''' Soms kan het zijn dat je firewall tegenstribbelt. Om te zien of het daaraan ligt, kun je de firewall tijdelijk uitschakelen. Als het daarna wel werkt dan zul je een instelling in je firewall moeten wijzigen.
 
 
ER MOET EEN STAP OMGEWISSELD WORDEN; EERST HET ACCOUNT INSTALLEREN EN PAS DAARNA KUN JE VIA WEBMAIL HOTMAIL ÉÉN VAN DE DRIE INSTELLENINGEN (HOTMAIL, WEB-DAV, HOTMAIL BETA) KIEZEN
 

Versie van 8 aug 2008 00:44

 1. installeer Thunderbird.
 2. download de extensies Webmail en Webmail-Hotmail. Dit doe je door op de Webmail-site op de rechtermuisknop te klikken en "opslaan als..." te gebruiken. Je slaat de beide extensies op (bijvoorbeeld op je bureaublad).
 3. Open Thunderbird: ga naar: Extra -> Add-ons -> Installeren en selecteer hier eerst de gedownloade Webmail-extensie. Er staat dan "Webmail wordt geïnstalleerd de volgende keer Thunderbird dat opstart" Doe daarna hetzelfde voor de Webmail-Hotmail-extensie.
 4. Sluit Extensies en Thunderbird. En wacht 30 seconden.
 5. Open Thunderbird en ga naar Extra -> Add-ons -> selecteer Webmail-Hotmail en ga naar Opties. Hier kan je kiezen tussen "Hotmail website", "WebDAV" en "Hotmail website (BETA)". Heb je de oude Hotmail dan kan je kiezen tussen "Hotmail website" of "WebDAV" (probeer tot het lukt). Heb je Windows Live Mail (WLM) gebruik dan "Hotmail website (BETA)".
 6. Ga naar Extra -> Accountinstellingen en maak een nieuw account aan:
  1. Selecteer hierbij Webmail en klik op volgende
  2. geef uw naam op en daaronder je hele e-mailadres van hotmail (dus met @hotmail.com) en klik * volgende
  3. "inkomende gebruikersnaam" = opnieuw je hele e-mail adres van hotmail klik op volgende en dan op klaar.
 7. Thunderbird vraagt je een wachtwoord in te voeren. Laat dit dan ook onthouden via het vinkje onderaan.
 8. Vooraleer je berichten kan binnenhalen zorg je dat je Anti-virus uitstaat of dat deze een uitzondering maakt voor Thunderbird.

Let op: Soms kan het zijn dat je firewall tegenstribbelt. Om te zien of het daaraan ligt, kun je de firewall tijdelijk uitschakelen. Als het daarna wel werkt dan zul je een instelling in je firewall moeten wijzigen.