Nieuw venster?

Hier kun je je opmerkingen over de Nederlandse Thunderbird-vertaling kwijt.
Edwin.Paar
Berichten: 6
Lid geworden op: 7 december 2005, 23:09

Nieuw venster?

Bericht door Edwin.Paar » 7 december 2005, 23:16

Misschien een onbenullige vraag, maar het irriteert me mateloos dat als je vanuit Thunderbird een link aanklikt, deze wordt geopend in een bestaand, dus reeds openstaand venster!
Hoe kun je Thunderbird instellen dat ie dat in een nieuw venster moet doen?

JanT
Berichten: 271
Lid geworden op: 30 oktober 2004, 11:19
Locatie: Eindhoven

Re: Nieuw venster?

Bericht door JanT » 7 december 2005, 23:39

Dat is hier in te stellen (bij TB 1.0.7):
Extra / Opties / Algemeen / Berichtenvenstergedrag:
Nieuwe venster openen in:
O . Een nieuw berichtenvenster
O . Bestaand berichtenvenster

Kies in jouw geval voor de eerste mogelijkheid.

Edwin.Paar
Berichten: 6
Lid geworden op: 7 december 2005, 23:09

Bericht door Edwin.Paar » 7 december 2005, 23:47

Jan T > Bedankt! Maar je tip werkt niet. Kan het zijn dat er iets achter Thunderbird zit dat een en ander tegenhoudt? Ik surf met Internet Explorer...

Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11326
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09

Bericht door nirwana » 8 december 2005, 0:33

Ik denk dat je dat in je browser moet instellen. In Firefox kan dat althans. In IE volgens mij ook wel. Die optie heet dan "Reuse browser windows" (ofzoiets) of in het Nederlands "Vensters opnieuw gebruiken bij het activeren van snelkoppelingen". Deze zit in IE onder Extra > Internet-opties op het tabblad Geavanceerd onder Surfen.

Oh jee, nu geef ik hier zelfs al IE-ondersteuning. Nou ja, alles voor het goede doel: Thunderbird lekker kunnen gebruiken.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 8 december 2005, 0:49

Of nog beter: gewoon Firefox gebruiken. :wink:

Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11326
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09

Bericht door nirwana » 8 december 2005, 7:28

adri schreef:Of nog beter: gewoon Firefox gebruiken. :wink:
Ja, want daarmee kun je dan instellen dat die gewoon een nieuw tabblad moet openen (en nog veel meer handige opties op het gebied van tabbladen).

Maar een IE-gebruiker denkt waarschijnlijk nog niet in tabbladen maar meer in nieuwe vensters.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 8 december 2005, 13:19

Dus maar eventjes reclame maken:

De ongeëvenaarde browser Mozilla Firefox is geheel naar uw eigen wensen in te stellen, is veiliger, leuker, intelligenter, gezelliger, knapper en mooier.

En:
Firefox wast nu nóg witter!


Als dat niet aankomt...