Firefox 1.04 werkt niet

We zitten met z'n allen dit forum wel mooi vol te schrijven over Mozilla (Firefox, Sunbird, Suite, Thunderbird, etc.), maar wat is eigenlijk de reden dat we een van deze (of alle) Mozilla-producten gebruiken?
juan
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 mei 2005, 8:55
    unknown unknown

Firefox 1.04 werkt niet

Bericht door juan »

Firefox 1.0 werkte prima, maar na de installatie van de update 1.04 konden geen pagina's meer worden gelzezen, zelfs de startpagina van firefox niet. Als boodschap werd gegeven: verkeerde naam, probeer het opnieuw. Wat is er aan de hand?
Gebruikersavatar
FlorisD
Berichten: 32
Lid geworden op: 26 maart 2004, 15:01
Locatie: Haarlem
    unknown unknown

Bericht door FlorisD »

Heb je misschien de Engelse over de Nederlands versie (of andersom) heen gezet? Ik ben dit probleem namelijk al eens vaker tegengekomen en tot nu toe was dat steeds het probleem.

Probeer dit eens:
Download MozBackup vanaf http://mozbackup.jasnapaka.com/ en maak een backup van je huidige profiel. Vervolgens ga je naar C:\Documents and Settings\NAAM\Application Data\Mozilla en verandert daar de naam 'Firefox' in iets anders. Zorg wel dat FF op dat moment niet draait.

Vervolgens start je FF opnieuw op. Er zal nu een nieuw profiel worden aangemaakt (bij importeren bij voorkeur 'nee' zeggen). Vervolgens sluit je FF en start je mozbackup weer om de eerder gemaakte backup terug te zetten. Op die manier maak je een nieuw profiel aan, maar verlies je zo min mogelijk instellingen.