Privacybeleid van Google

Mozilla Firefox is de webbrowser van Mozilla. Volg in geval van problemen eerst onze standaard diagnose.
Tarzan
Berichten: 254
Lid geworden op: 22 mei 2005, 20:57
Locatie: Vlaanderen
    Android Firefox

Privacybeleid van Google

Bericht door Tarzan »

Ik heb "De belangrijkste punten" van het privacybeleid van GOOGLE ingevuld en alles op UIT gezet. Als ik nu naar de pagina van Google (http://www.google.be) wil gaan lukt mij dat niet. Google vraagt mij altijd opnieuw hun privacybeleid eerst door te nemen alhoewel dit is gebeurd. Als ik hetzelfde doe via Internet Explorer dan wordt de Google-startpagina zonder probleem getoond. Hoe los ik dat probleem in FF nu op?
Torzan
Berichten: 800
Lid geworden op: 16 januari 2016, 13:08
    Windows 7 Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door Torzan »

Gebruik je toevallig Privénavigatie of sta je geen cookies toe?
Tarzan
Berichten: 254
Lid geworden op: 22 mei 2005, 20:57
Locatie: Vlaanderen
    Windows 7 Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door Tarzan »

Bij mijn weten gebruik ik geen privénavigatie en sta ik cookies toe als de website zegt dat ze cookies gebruiken.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11456
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    Android Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door nirwana »

En Firefox wist bij jou ook niet automatisch privé-gegevens bij het afsluiten?
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
Tarzan
Berichten: 254
Lid geworden op: 22 mei 2005, 20:57
Locatie: Vlaanderen
    Windows 7 Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door Tarzan »

Vraagje: hoe kan ik dat controleren?
Torzan
Berichten: 800
Lid geworden op: 16 januari 2016, 13:08
    Windows 7 Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door Torzan »

Via Help. ;)
Tarzan
Berichten: 254
Lid geworden op: 22 mei 2005, 20:57
Locatie: Vlaanderen
    Windows 7 Firefox

Re: Privacybeleid van Google

Bericht door Tarzan »

Bedankt voor alle hulp. Ik heb het opgelost door een vroeger genomen back-up terug te zetten. Geen probleem meer.