Bookmark openen in een aparte tab in FF 0.92

Mozilla Firefox is de webbrowser van Mozilla. Volg in geval van problemen eerst onze standaard diagnose.
Athome
Berichten: 36
Lid geworden op: 19 juni 2004, 19:52
Locatie: Zwolle
    unknown unknown

Bookmark openen in een aparte tab in FF 0.92

Bericht door Athome »

Hoe kan ik een bookmark in FF 0.9.2 in een nieuwe tab openen. In FF 0.8 werkte dit wel m.b.v. extensties. Ik voor 0.9.2 geen extensies vinden dit laten werken
Ria
Berichten: 478
Lid geworden op: 11 juli 2004, 17:38
    unknown unknown

Bericht door Ria »

Rechtsklikken -> Open in New Tab, of middenmuisklikken op de favoriet, of denk ik nu te eenvoudig :?:
Athome
Berichten: 36
Lid geworden op: 19 juni 2004, 19:52
Locatie: Zwolle
    unknown unknown

Bericht door Athome »

Nee, te moeilijk. Gewoon klikken op de bookmark en deze automatisch openen in een nieuwe tab.
Ria
Berichten: 478
Lid geworden op: 11 juli 2004, 17:38
    unknown unknown

Bericht door Ria »

Deze doet 't hoor: http://www.pryan.org/mozilla/site/TheOn ... _0.6.8.xpi
Moet je een vink zetten in Lock all tabs.
Ria
Berichten: 478
Lid geworden op: 11 juli 2004, 17:38
    unknown unknown

Bericht door Ria »

O nee geen bookmarks, wel links.
Er zit overigens een lelijke bug in TBP.
Gebruikersavatar
SpeedyB
Moderator
Berichten: 141
Lid geworden op: 4 november 2003, 9:48
    unknown unknown

Bericht door SpeedyB »

Type in de adresbalk about:config

type bij filter tab

zoek naar
browser.tabs.loadBookmarksInBackground
en zet daar in plaats van false true

of download de single window extentie dan heb je nog maar een browser open.
Grtz

Bas Steelooper
Steelooper Consulting (www.steelooper.net)
XOBIT IT Services (www.xobit.nl)
____________________________________________________________________
Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand Iedereen denkt er genoeg van te hebben
Athome
Berichten: 36
Lid geworden op: 19 juni 2004, 19:52
Locatie: Zwolle
    unknown unknown

Bericht door Athome »

Werkt niet en ik had "Single Windows" al geinstalleerd
Gebruikersavatar
SpeedyB
Moderator
Berichten: 141
Lid geworden op: 4 november 2003, 9:48
    unknown unknown

Bericht door SpeedyB »

Ik had ook de verkeerde gekopieerd sorry.

het moet zijn: browser.tabs.opentabfor.bookmarks
en ik heb de volgende 2 ook nog gedaan
browser.tabs.opentabfor.windowopen
browser.tabs.opentabfor.urlbar
Grtz

Bas Steelooper
Steelooper Consulting (www.steelooper.net)
XOBIT IT Services (www.xobit.nl)
____________________________________________________________________
Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand Iedereen denkt er genoeg van te hebben
Athome
Berichten: 36
Lid geworden op: 19 juni 2004, 19:52
Locatie: Zwolle
    unknown unknown

Bericht door Athome »

Had ik ook al ingesteld maar werkt ook niet