Toolbarbutton.

Mozilla Firefox is de webbrowser van Mozilla. Volg in geval van problemen eerst onze standaard diagnose.
RoY
    unknown unknown

Toolbarbutton.

Bericht door RoY »

Hallo,

Hoe haal ik de tekst onder mijn scherm <toolbarbutton id=tb-chatzilla-open oncommand=toIRC () weg !

Mvgr,

RoY
Erik
Moderator
Berichten: 244
Lid geworden op: 4 februari 2004, 15:33
    unknown unknown

Bericht door Erik »

Waarschijnlijk is je profiel beschadigd. Probeer firefox eens te starten in safe mode. Maak anders een nieuw profiel aan.
~ Erik
- Mede-Beheerder MozBrowser.nl (inclusief Forum)
- Redacteur Livre Magazine
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Ja ok,

In safe modus werkt die perfect, maar hoe maak je die nieuwe profiel aan dan .

Mvgr,


RoY
Erik
Moderator
Berichten: 244
Lid geworden op: 4 februari 2004, 15:33
    unknown unknown

Bericht door Erik »

RoY schreef:Ja ok,

In safe modus werkt die perfect, maar hoe maak je die nieuwe profiel aan dan .

Mvgr,


RoY
Start Firefox met de -p switch

Code: Selecteer alles

Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
En volg de instructies om een nieuw profiel aan te maken.
~ Erik
- Mede-Beheerder MozBrowser.nl (inclusief Forum)
- Redacteur Livre Magazine
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Hallo Erik

Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p


Ik kan dit ff niet begrijpen, ik had reeds unstall gedaan maar die toolbar zit er nog in, ik werk dan maar via de veilige modus (icoon).

Via Windows verkenner ff alle mappen gekeken, maar kom ff niet uit,
bedoel je Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
via de Tools option ? of windows uitvoeren ........


Mvgr,

RoY
Erik
Moderator
Berichten: 244
Lid geworden op: 4 februari 2004, 15:33
    unknown unknown

Bericht door Erik »

RoY schreef:Hallo Erik

Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p


Ik kan dit ff niet begrijpen, ik had reeds unstall gedaan maar die toolbar zit er nog in, ik werk dan maar via de veilige modus (icoon).

Via Windows verkenner ff alle mappen gekeken, maar kom ff niet uit,
bedoel je Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
via de Tools option ? of windows uitvoeren ........


Mvgr,

RoY
Via het windows startmenu, linksonderaan in beeld.
~ Erik
- Mede-Beheerder MozBrowser.nl (inclusief Forum)
- Redacteur Livre Magazine
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Hallo, Erik

Bij uitvoeren vind die het bestand niet:
Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p

Wat nu ?
Erik
Moderator
Berichten: 244
Lid geworden op: 4 februari 2004, 15:33
    unknown unknown

Bericht door Erik »

RoY schreef:Hallo, Erik

Bij uitvoeren vind die het bestand niet:
Start -> Run -> "c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p

Wat nu ?
Kijk even waar je firefox hebt geinstalleerd, en verander vervolgens het pad. Als je bijvoorbeeld Firefox hebt geinstalleerd onder C:\Firefox wordt de regel dus:

c:\Firefox\firefox.exe -p
~ Erik
- Mede-Beheerder MozBrowser.nl (inclusief Forum)
- Redacteur Livre Magazine
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Ik heb dus de mappen dus in de C:\

Firefoxbrowser; met de setup bestand
en een map FireFox met al die bestanden erin.


RoY
Erik
Moderator
Berichten: 244
Lid geworden op: 4 februari 2004, 15:33
    unknown unknown

Bericht door Erik »

RoY schreef:Ik heb dus de mappen dus in de C:\

Firefoxbrowser; met de setup bestand
en een map FireFox met al die bestanden erin.


RoY
Dan doe je dus:

Start -> Uitvoeren -> c:\FireFox\firefox.exe -p

Dan moet het werken.
~ Erik
- Mede-Beheerder MozBrowser.nl (inclusief Forum)
- Redacteur Livre Magazine
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Ok Erik

Eindelijk werkt het zeg, maar waarom zit het niet allemaal in die Tools>>Options verwerkt die handelingen Start -> Uitvoeren -> c:\FireFox\firefox.exe -p

En kun je iets meer vertellen over die Profiel en hoe ik aan die Toolbar kreeg .

Zeg nog ff een vraag wanneer is dat in nederlands allemaal heb de vers .
0.9.3


Thanks,

RoY
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Erik,

Bij reset kom hij terug !!!

Mvgr,

RoY
Ria
Berichten: 478
Lid geworden op: 11 juli 2004, 17:38
    unknown unknown

Bericht door Ria »

Je profiel kan je meestal op deze locatie vinden: C:\Documents and Settings\je naam\Application Data\Mozilla
Dat is dus op een andere locatie dan je Firefox applicatie map.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11383
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

Ria schreef:Je profiel kan je meestal op deze locatie vinden: C:\Documents and Settings\je naam\Application Data\Mozilla
En in plaats van C:\Documents and Settings\je naam\ kun je ook de variabele %USERPROFILE% gebruiken.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
RoY
    unknown unknown

Bericht door RoY »

Ja ok,

Maar ik zie nix staan ;En in plaats van C:\Documents and Settings\je naam\ kun je ook de variabele %USERPROFILE% gebruiken.

Groeten,