foutcode -5990

Hierin kan alles wat te maken heeft met beveiliging op het Internet. Bijvoorbeeld het beveiligd versturen van emails of het voorkomen van adware, spyware en andere ongewenste software.
Dirk6
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 juni 2005, 17:29

foutcode -5990

Bericht door Dirk6 » 20 juni 2005, 17:33

Ik krijg de volgende foutmeldingscode: -5990 als ik een beveiligde verbinding met een site wil maken. Hoe kan dit opgelost worden?

Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3825
Lid geworden op: 15 oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België

Bericht door ByteWarrior » 20 juni 2005, 17:42

Is het een serverfout of een foutmelding die door Firefox gegeven wordt?

Je kan het makkelijk controleren door naar een andere site met SSL te surfen en te zien of je daar wel op terechtkan. Probeer https://update.mozilla.org eens.

Dirk6
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 juni 2005, 17:29

Bericht door Dirk6 » 20 juni 2005, 18:26

Het is een foutmelding van firefox. Dit krijg ik bij meerdere sites. Bijvoorbeeld als ik voor mijn hotmailaccount wil inloggen.

Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3825
Lid geworden op: 15 oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België

Bericht door ByteWarrior » 20 juni 2005, 19:23

Is SSL 2 & 3 én TLS ingeschakeld?

Extra > Opties > Geavanceerd

Dirk6
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 juni 2005, 17:29

Bericht door Dirk6 » 21 juni 2005, 15:37

Ja die zijn ingeschakeld, ik heb het nog eens geprobeerd, maar het werkt niet.

Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3825
Lid geworden op: 15 oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België

Bericht door ByteWarrior » 22 juni 2005, 9:03

Als je de firewall uitschakeld, lukt het dan wel? (Vergeet de firewall achteraf niet terug in te schakelen!).

Soms houdt de firewall enkele sites tegen.

Dirk6
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 juni 2005, 17:29

Bericht door Dirk6 » 22 juni 2005, 17:11

Ook dat helpt niet, dat zou ook vreemd zijn, want ik gebruik firefox al een heel aantal maanden. De sites waarmee geen beveiligde verbinding wordt gelegd, werkten al die maanden goed. Weet je ook niet wat de foutcode -5990 in houdt?

Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3825
Lid geworden op: 15 oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België

Bericht door ByteWarrior » 22 juni 2005, 17:27

Dirk6 schreef:Weet je ook niet wat de foutcode -5990 in houdt?
Enkel als je de volledige foutmelding geeft, is het mogelijk om het op te zoeken (via bv. Google). Als je de foutmelding nog eens ziet, schrijf dan de volledige tekst op die je te zien krijgt.