GoogleNasa: 1 april valt vroeg dit jaar

Plaats hier berichten die in eerste instantie niets te maken hebben met Mozilla, de activiteiten van ProMozilla en ThunderbirdNL of met de artikelen op MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11378
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

GoogleNasa: 1 april valt vroeg dit jaar

Bericht door nirwana » 19 december 2006, 7:42

De temperaturen stijgen, de natuur raakt in de war en zou daarom 1 april ook eerder vallen dit jaar ? Je zou het haast denken als je dit bericht leest: http://science.slashdot.org/article.pl? ... 18/1640230

Vermoedelijk is www.googlenasa.com de gelinkte website, maar die heeft het /.-effect niet echt overleeft. Je ziet nog net dat er DotNetNuke op heeft gedraaid en dat dat blijkbaar op een slecht geconfigureerde MS SQL Server heeft gedraaid (gezien de PRIMARY filegroup).
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)
    unknown unknown

Bericht door vulture » 19 december 2006, 22:48

Google en Nasa gaan ruimtereizen via het web realiseren
Door Marco Hordijk - dinsdag 19 december 2006 19:42 - Bron: Reuters - Views: 6.562 - Permalink
Volgend op de samenwerkingsovereenkomt tussen Google en Nasa vorig jaar - waarbij een onderzoekscentrum bestaand uit maximaal 93.000m² aan onroerend goed in Silicon Valley wordt gebouwd - slaan de twee de handen weer in een.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie en Google gaan zich samen buigen over een reeks technische problemen. Daarnaast zal er beeldmateriaal van Nasa's ruimte-onderzoeken worden verzameld en beschikbaar worden gesteld op het internet. Een van de projecten die hieronder valt is vergelijkbaar met Google Earth, maar in plaats van de aarde krijgt de bezoeker de maan of Mars te zien. Het aanbieden van realtime visualisaties van het weer op de maan en Mars staat eveneens op de planning, zo ook weersvoorspellingen en driedimensionale beelden in hoge resolutie van beide locaties. Als klap op de vuurpijl moet het uiteindelijk mogelijk worden om via het internet de International Space Station en de spaceshuttle te kunnen volgen. Zowel Google als Nasa sluiten niet uit dat er in de toekomst nog meer zal worden samengewerkt.
bron http://tweakers.net/nieuws/45644/Google ... seren.html
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's