Sunbird 0.3 en Lightning 0.3 zijn uitgebracht

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11348
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Sunbird 0.3 en Lightning 0.3 zijn uitgebracht

Bericht door nirwana » 11 oktober 2006, 6:29

Mozilla meldt het heuglijke nieuws dat <a href="http://www.mozilla.org/projects/calendar/">Sunbird 0.3 en Lightning 0.3</a> gelijktijdig zijn uitgebracht. Met deze programma's kun je een agenda bijhouden. Sunbird is het op zichzelf staande agenda-programma en Lightning is de integratie van een agenda in Mozilla Thunderbird (om zo uiteindelijk de mogelijkheden van Microsoft Outlook te kunnen benaderen).

In de beide programma's zitten teveel wijzigingen om hier te vermelden, dus lijkt het me het beste dat iedereen deze software gewoon eens uitprobeert. Als je voorheen al eens deze software gebruikt hebt, is het misschien raadzaam om een nieuw profiel aan te maken. Sunbird is in elk geval in het Nederlands beschikbaar. Lightning kan waarschijnlijk nog niet vertaald worden en is voorlopig in het Engels beschikbaar. Verwijzingen naar de te downloaden bestanden staan aan de linkerzijde van deze pagina.

<b>Bronnen:</b>
- <a href="http://weblogs.mozillazine.org/calendar ... ">Calendar weblog</a>
- <a href="http://www.mozilla.org/projects/calendar/">website Sunbird en Lightning</a>
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu