Microsoft start IT-community op aan Mozilla gerelateerde dom

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11348
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Microsoft start IT-community op aan Mozilla gerelateerde dom

Bericht door nirwana » 12 november 2006, 11:14

<a href="http://it.slashdot.org/article.pl?sid=0 ... ">Slashdot meldt</a> dat Microsoft een nieuwe community-site heeft opgezet voor ICT-professionals. Deze community heeft de naam <a href="http://www.aggreg8.net">Aggreg8</a> gekregen. Misschien doet die naam in de Mozilla-wereld nog wel een belletje rinkelen. Dat is namelijk de naam van de op Mozilla gebaseerde RSS-lezer Aggreg8. Microsoft heeft de bijbehroende domeinnamen dan ook van <a href="http://www.philroche.net/archives/aggreg8net-sold/">de maker van Aggreg8</a> overgenomen.
De voormalige eigenaar geeft aan dat hij het geld (5000 dollar) goed kan gebruiken gezien zijn recente rekeningen voor auto-reparaties. Inmiddels heeft hij voor de RSS-lezer al het domein <a href="http://www.aggreg8.org/">Aggreg8.org</a> geregistreerd. Toen ik het bericht las verwarde ik de site even met <a href="http://www.syndic8.com/">Syndic8</a>, maar dat viel dus weer mee.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu