Tab Mix Plus schakelt BACK uit ?

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Tab Mix Plus schakelt BACK uit ?

Bericht door Lucien » 15 maart 2006, 19:35

Hallo,

Heb de fantastische extentie Tab Mix Plus geinstalleerd.
Heb een probleem. Weet niet of het de extentie is of mijn stommiteit: :oops:

Sinds ik de extentie geinstalleerd heb werkt de BACK knop (dat ding onder je duim) van mijn muis niet meer in FF. In IE werkt ie wel nog. Het wegvallen van de functie is erg lastig.

Weet iemand soms de remedie voor dit euvel ?

Alvast badankt !!

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 15 maart 2006, 19:53

ik weet het niet zeker, maar denk dat het eencompatibiliteits probleem is tussen tmp en je muis...
je kunt een mailtje sturen naar de maker, of op het TMP forum melding maken van je probleem....
http://tmp.garyr.net/forum/

als snel alternatief voor die back knop kun je misschien easy mouse gestures gebruiken....

en misschien heeft iemand anders hier hetzelfde probleem gehad of zelfs een oplossing :)
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 15 maart 2006, 19:57

Heb op het forum een messag gepost. Nu maar hopen.....

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 15 maart 2006, 21:56

Gebruik je ook nog andere extensies/thema's?
Zo ja, welke?

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 15 maart 2006, 22:27

Je hebt in het TabMixplus kun je allemaal voorkeuren instellen
als je op de extensie klikt in je extensie menu en dan op opties
ga dan naar het tabblad muis daar kun je voor al je muisbewegingen en muisklikken dingen instellen.

ik denk dat er bij muisklikken iets verkeerd staaat ingesteld probeer eens wat uit.

Succes
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 16 maart 2006, 19:03

adri schreef:Gebruik je ook nog andere extensies/thema's?
Zo ja, welke?
Thema's:
Noia 2.0
Abstract PC

Extenties:
TabPlusMix 0.3.0.5
Forcastfox 0.8.5.3
Downloadthemall 0.9.8.7
Adblock v5 d3
Googlebar lite 3.3

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 16 maart 2006, 19:06

aasgier schreef:Je hebt in het TabMixplus kun je allemaal voorkeuren instellen
als je op de extensie klikt in je extensie menu en dan op opties
ga dan naar het tabblad muis daar kun je voor al je muisbewegingen en muisklikken dingen instellen.

ik denk dat er bij muisklikken iets verkeerd staaat ingesteld probeer eens wat uit.

Succes
Ik kan in dit tabblab niets terugvinden over die knop. Zie dubbelklik- controlklik-altklik-, shitklik- en middelklikopties, en bij muisbewegingen...hier zijn geen opties die lijken op die knop.

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 16 maart 2006, 23:42

ik ben benieuwd wat het TMP forum oplevert
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 17 maart 2006, 0:17

Ik vermoed dat het aan een thema ligt, probeer het eens met je defaultthema.

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 17 maart 2006, 11:19

Ik heb al een ander thema geprobeerd. Blijft hetzelfde......jammergenoeg.

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 17 maart 2006, 11:21

sipster schreef:ik ben benieuwd wat het TMP forum oplevert
Voorlopig niets :cry:

De directe link http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=1372

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 17 maart 2006, 11:51

probeer eens in een nieuw profiel alleen TMP te instaleren en kijk of je knop dan werkt...
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
JimB
Berichten: 505
Lid geworden op: 4 april 2005, 17:40
Locatie: Deurne (B)

Bericht door JimB » 17 maart 2006, 22:33

Bij de vorige TMP en bij de laatse v.0.3.0.5 heb ik het vreemde probleem dat geen enkele pagina geladen word als ik TMP ontkoppel of verwijder. De tabbar komt wel terug bovenaan te staan; maar eender welke pagina ik in de URL zet, er gebeurt niets. Nadat ik TMP terug geaktiveerd heb werkt alles terug als voorheen (afsluiten en terug opstarten). Ik gebruik FF 1.0.7 en het laatste Phoenity thema.

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 17 maart 2006, 22:45

Jim, het is je al vaker gezegd, maar vooruit, nog maar een keer: tal van probleempjes die je hebt zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen als je een nieuw profiel aanmaakt.
Een mooie gelegenheid ook om FF 1.5.1 te installeren. :wink:

Je bent een avondje zoet om alles weer geheel naar jou eigen smaak in te stellen, maar dan heb je ook wat.

Succes.

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 18 maart 2006, 10:34

adri schreef:Jim, het is je al vaker gezegd, maar vooruit, nog maar een keer: tal van probleempjes die je hebt zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen als je een nieuw profiel aanmaakt.
Een mooie gelegenheid ook om FF 1.5.1 te installeren. :wink:

Je bent een avondje zoet om alles weer geheel naar jou eigen smaak in te stellen, maar dan heb je ook wat.

Succes.
Adri,

Ik heb m'n PC opnieuw ingericht en FF 1.5.0.1 erop gezet met de genoemde extenties en thema's. Het profiel is dus nog nieuw.
Je oplossing lijkt hier dus niet te helpen.

Bedankt voor je reaktie