Tab Mix Plus schakelt BACK uit ?

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
RobC
Berichten: 148
Lid geworden op: 9 april 2005, 14:18

Bericht door RobC » 18 maart 2006, 10:53

De bedoeling van een nieuw profile is juist om te kijken of je extensies en thema's niet voor de problemen zorgen.
Je moet dus je profiel testen voordat je je extensies en thema's weer toevoegd.
Als het dan wel werkt is er ergen een conflict met genoemde extensies of thema's.
Een voor een installeren en testen zal je laten weten welke de boosdoener is.

ps Als de extentie Tab Mix Plus al direct de problemen geeft zou je een oudere versie moeten proberen.
Mozilla/5.0 (OS/2; Warp 4.5; rv:10.0.10) Gecko/20100101 Firefox/10.0.10
Mozilla/5.0 (OS/2; Warp 4.5; rv:10.0.11) Gecko/20121116 Thunderbird/10.0.11

Gebruikersavatar
JimB
Berichten: 505
Lid geworden op: 4 april 2005, 17:40
Locatie: Deurne (B)

Bericht door JimB » 18 maart 2006, 11:12

adri schreef:Jim, het is je al vaker gezegd, maar vooruit, nog maar een keer: tal van probleempjes die je hebt zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen als je een nieuw profiel aanmaakt.
Een mooie gelegenheid ook om FF 1.5.1 te installeren. :wink:

Je bent een avondje zoet om alles weer geheel naar jou eigen smaak in te stellen, maar dan heb je ook wat.

Succes.
Ik ga er eens werk van maken om een testprofiel aan te maken om te zien of de tot hiertoe voorkomende problemen daarmee opgelost zijn. Wel met FF 1.0.7 omdat er volgens mijn laatste check-up nog een aantal extensies die ik gebruik, nog niet compatibel zijn met 1.5.1 ; tenzij het mogelijk is om in een ander profiel met 1.5.1 te werken ?

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 18 maart 2006, 13:27

OK,

Met -p nieuw profiel aangemaakt.
FF opstarten en dan.....FF reageert niet op BACK toets.
Dus geen TMP probleem maar een meer algemeen probleem, of naturrlijk mijn stommiteit (ben er nog niet achter). :lol:

Zie nergens een optie om muis controls te veranderen. BACK toest blijft werken in IE, maar ja... IE blijft IE :)

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 18 maart 2006, 13:52

Probeer eens een andere tabextensie <a href="https://addons.mozilla.org/extensions/m ... Tabbrowser Preferences 1.2.8.8</a> of Tabbrowser extensions
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 18 maart 2006, 14:10

JimB schreef:Ik ga er eens werk van maken om een testprofiel aan te maken om te zien of de tot hiertoe voorkomende problemen daarmee opgelost zijn. Wel met FF 1.0.7 omdat er volgens mijn laatste check-up nog een aantal extensies die ik gebruik, nog niet compatibel zijn met 1.5.1 ; tenzij het mogelijk is om in een ander profiel met 1.5.1 te werken ?
Dat kan wel, zie deze pagina.
Maak dan eerst een nieuw profiel aan en gebruik dat uitsluitend voor FF 1.5.1 (je kunt het ook die naam geven, dan is het altijd duidelijk).
Lucien schreef:OK,

Met -p nieuw profiel aangemaakt.
FF opstarten en dan.....FF reageert niet op BACK toets.
Dus geen TMP probleem maar een meer algemeen probleem, of naturrlijk mijn stommiteit (ben er nog niet achter). :lol:

Zie nergens een optie om muis controls te veranderen. BACK toest blijft werken in IE, maar ja... IE blijft IE :)
Als een nieuw profiel niet werkt, dan zou het deze oude bug kunnen zijn. Er wordt daar aangeraden om Mozilla (Firefox was er toen nog niet) volledig te verwijderen en opnieuw te installeren, dat hielp.

NB: kun je ook niet terug met je contextmenu (rechtsklikken)?

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 18 maart 2006, 14:39

adri schreef: NB: kun je ook niet terug met je contextmenu (rechtsklikken)?
De rechter- en linkermuisknoppen doen het wel, dus ook het comntextmenu. Die krengen aan de linkerzijkant van de muis zijn het probleem.

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 18 maart 2006, 14:41

wat is het merk en het type van je muis ???
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 18 maart 2006, 14:47

aasgier schreef:wat is het merk en het type van je muis ???
Muis is Logitech Cordless Optical Mouse

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 18 maart 2006, 14:52

dat verklaard alles lees dit topic maar even door
http://www.mozbrowser.nl/forum/viewtopi ... t=logitech
wel alles doorlezen want op het eind staat een linkje naar de oplossing
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 21 maart 2006, 23:14

en heeft het gewerkt?
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 21 maart 2006, 23:17

MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Lucien
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 maart 2006, 19:28

Bericht door Lucien » 22 maart 2006, 17:26

Sorry voor het late antwoord.

YES, HET WERKT!! :D

Bedankt allen voor jullie hulp.