Altijd op de hoogte van de WK voetbal standen

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Altijd op de hoogte van de WK voetbal standen

Bericht door vulture » 27 mei 2006, 10:54

Wie bij de komende voetbalkampioenschappen tijdens het werk of thuis ,op de pc toch op de hoogte wil blijven van de wedstrijden,... moet de extensie Footiefox Installeren.

Met Footiefox is het mogelijk om in 18 Europese leagues en bij het Wereldkampioenschap voetbal van de doelpuntenstand op de hoogte te blijven.

Na installatie is Footiefox zichtbaar op de statusbalk van Firefox. Wanneer er een doelpunt wordt gemaakt krijgt de gebruiker een melding in beeld en geluid.

Download
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

sharky
Berichten: 1
Lid geworden op: 9 juni 2006, 18:14

Bericht door sharky » 9 juni 2006, 18:16

Ik heb dit geinstalleerd, maar het werkt niet.

Versie firefox: 1.5.0.4

Ik krijg wel het programma geinstalleerd. Het staat rechtsonder in de browser. Maar als er gescoord wordt ofzo, krijg ik geen melding. Helemaal niets.

Kan iemand mij hiermee helpen?

thnx in advance

Na een paar uur zoeken, heb ik het probleem gevonden

Gebruikersavatar
cysoon
Berichten: 747
Lid geworden op: 15 december 2005, 16:41

Bericht door cysoon » 9 juni 2006, 20:50

Vetcool aasgier, bedankt! :lol: :!: :D :shock:

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 9 juni 2006, 21:25

cysoon schreef:Vetcool aasgier, bedankt! :lol: :!: :D :shock:
Zie ook de MozBrowser startpagina. ;)
sharky schreef:Ik heb dit geinstalleerd, maar het werkt niet.

Versie firefox: 1.5.0.4

Ik krijg wel het programma geinstalleerd. Het staat rechtsonder in de browser. Maar als er gescoord wordt ofzo, krijg ik geen melding. Helemaal niets.

Kan iemand mij hiermee helpen?

thnx in advance

Na een paar uur zoeken, heb ik het probleem gevonden
Wat was het probleem en heb je ook de oplossing?

Gebruikersavatar
cysoon
Berichten: 747
Lid geworden op: 15 december 2005, 16:41

Bericht door cysoon » 10 juni 2006, 13:21

Dacht "dat is vetcool" :) , maar nee dus...
Het werkt niet. Alleen de vlaggen van de landen laat die zien in de statusbalk.
Het lijkt me het handigst dat je de huidige wedstrijd of de eerst volgende ziet.
Heb hem er dus maar weer afgehaald. Kijk wel naar de TV.
:roll:

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 10 juni 2006, 13:45

Je moet wel landen waar je uitslagen van wilt zien selecteren en
heb je in het optiemenu in het tabblad Alarm wel alle wedstrijden aangevinkt ?

ik zie nu onderaan het vlaggetje van Par en Eng staan met de stand = - , -
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Gebruikersavatar
cysoon
Berichten: 747
Lid geworden op: 15 december 2005, 16:41

Bericht door cysoon » 10 juni 2006, 13:59

aasgier schreef:Je moet wel landen waar je uitslagen van wilt zien selecteren en
heb je in het optiemenu in het tabblad Alarm wel alle wedstrijden aangevinkt ?

ik zie nu onderaan het vlaggetje van Par en Eng staan met de stand = - , -
Had het ook zo ingesteld en misschien dat dan ook Par en Eng nu onderin staan, maar dat veranderde. Aangezien ik niet alle vlaggen ken vind ik het jammer (bug) dat de naam van een land niet wordt weergegeven terwijl wel die moglijkheid er is...

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 10 juni 2006, 15:14

Bij mij doet tie ook helemaal niets meer zelfs de vlaggetjes zijn nu weg. :oops:
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 10 juni 2006, 16:48

ik heb nu steeds alleen het icoontje van footifox terwijl ik toch die vlaggen zou moeten zien, op een andere computer had ik het wel werkend... weten jullie toevallig of noscript hem blokkkeert bijvoorbeeld?
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Liesje
Berichten: 243
Lid geworden op: 14 november 2004, 22:08

Bericht door Liesje » 11 juni 2006, 19:11

Bij mij doet ie het uitstekend, en vandaag was het af en toe schrikken van het geluid van de goals! En daarna de pop-up met de melding voor wie het doelpunt was. En als je het laat roteren zie je alle standen voorbij komen.
Nadelige bijkomstigheid: ik krijg zojuist ongevraagd een pop-up, met de Duitse tekst, of ik toch niet liever naar de tv wilde kijken...!
Hartelijke groeten,
Liesje

Ik ben er niet voor in de wieg gelegd, maar ik vind het wél leuk!

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 11 juni 2006, 21:43

bij mij doet hij het nu ook goed behalve dan dat ik op de een of andere onverklaarbare manier ook de resultaten van deitaliaanse lige te zien krijg... terwijl ik die niet geselecteerd heb...
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Liesje
Berichten: 243
Lid geworden op: 14 november 2004, 22:08

Bericht door Liesje » 11 juni 2006, 21:56

Klopt! Heb ik ook ineens, en de doelpunten vliegen nog steeds om mijn oren!!! :lol:
Hartelijke groeten,
Liesje

Ik ben er niet voor in de wieg gelegd, maar ik vind het wél leuk!

Gebruikersavatar
moZes
Berichten: 1509
Lid geworden op: 30 oktober 2003, 9:49
Locatie: Leeuwarden

Ook in het Fries

Bericht door moZes » 12 juni 2006, 7:59

Bij het uitkomen van versie 1.0.7 is er ook een Friese versie ingebakken :D

Gebruikersavatar
cysoon
Berichten: 747
Lid geworden op: 15 december 2005, 16:41

Bericht door cysoon » 12 juni 2006, 12:05

Via je gepersonaliseerde (moeilijk woord...) startpagina van Google ig kun je ook iets dergelijks toevoegen. Alleen heb je dan geen geluidjes... :lol: