SiteAdvisor fout

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Samuël

SiteAdvisor fout

Bericht door Samuël » 27 juni 2006, 10:30

Er zit een fout in de SiteAdvisor extensie. Klikkend op de link van nirwana's node is de kleur van de extensie groen, wat dus veilig betekent. Pas wanneer je op het icoon klikt en de site details bekijkt, zie je dat het een te vermijden website is. Ik gebruik de laatste versie van SiteAdvisor.

Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11324
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09

Bericht door nirwana » 27 juni 2006, 22:32

Bedoel je www.siteadvisor.com/sites/browsezilla.org/ ?
SiteAdvisor zegt daarover "We tested this site and didn't find any significant problems."

Kortom, we kunnen rustig slapen. Goed, de site heeft een relatie met dirtyfamily.net en daarmee is wel wat meer aan de hand: www.siteadvisor.com/sites/dirtyfamily.net/
Die site linkt alleen maar naar roodgekleurde websites ;-)
Daarbij vergeleken is BrowseZilla nog netjes. Goed, de software die BrowseZilla ter download aanbiedt is op zijn minst dubieus te noemen, maar zolang de website zelf verder geen popups toont of anderszins kwaad doet, zal deze de toets der kritiek van SiteAdvisor waarschijnlijk nog wel kunnen doorstaan.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu