Adblock Plus geeft een foutmelding

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Gebruikersavatar
Rayrec
Berichten: 58
Lid geworden op: 12 februari 2006, 21:43

Adblock Plus geeft een foutmelding

Bericht door Rayrec » 6 juli 2006, 14:25

Hallo,


Ik wilde de Nederlandse versie Adblock Plus downloaden:

http://www.mozilla-nl.org/projecten/...efox/uiterlijk

Maar tijdens het installeren kwam een foutmelding:

Firefox kon het bestand niet installeren op
http://mcmblog.homedns.org/Firefox/Adbl ... ev_txt.xpi
omdat:Downloadfout

Alvast Bedankt

Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Bericht door vulture » 6 juli 2006, 15:20

In combinatie met FF kan je de plus extensie beter niet installeren de gewone adblock kun je hier downloaden https://addons.mozilla.org/firefox/10/
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 6 juli 2006, 15:32

hmm ik meende dat je juist de adblockplus versie moest hebben bij ff1.5 en niet de gewone... tenminste in het begin....
het is ook een beetje verwarrend, er zijn namelijk ondertussen 3 adblock versies:
ik heb ze ondertussen allemaal geprobeerd, en vind deze de beste:
http://adblockplus.org/en/
het is de nieuwste en heeft de beste interface...
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Rayrec
Berichten: 58
Lid geworden op: 12 februari 2006, 21:43

Bericht door Rayrec » 6 juli 2006, 15:55

Sipster schreef:hmm ik meende dat je juist de adblockplus versie moest hebben bij ff1.5 en niet de gewone... tenminste in het begin....
het is ook een beetje verwarrend, er zijn namelijk ondertussen 3 adblock versies:
ik heb ze ondertussen allemaal geprobeerd, en vind deze de beste:
http://adblockplus.org/en/
het is de nieuwste en heeft de beste interface...
O,ja ik had nog vergeten bij te zeggen, dat ik ook Updater G op me systeem wil hebben.

@vulture en @Sipster, wat raden jullie me nu aan?


PS heb zolang de Engles versie op mn systeem staan :lol:

http://www.mozbrowser.nl/forum/posting. ... st&p=53637

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11546
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 6 juli 2006, 16:34

AdBlock Plus (is wat uitgebreider).
Die filterset kun je er gewoon bijzetten, als normale extensie installeren.

Die link die je eeder postte is inderdaad niet -meer?- geldig, vandaar dat je hem daar niet van kon downloaden.

Succes.

Gebruikersavatar
Rayrec
Berichten: 58
Lid geworden op: 12 februari 2006, 21:43

Bericht door Rayrec » 6 juli 2006, 16:46

Sipster schreef:hmm ik meende dat je juist de adblockplus versie moest hebben bij ff1.5 en niet de gewone... tenminste in het begin....
het is ook een beetje verwarrend, er zijn namelijk ondertussen 3 adblock versies:
ik heb ze ondertussen allemaal geprobeerd, en vind deze de beste:
http://adblockplus.org/en/
het is de nieuwste en heeft de beste interface...
iK heb goed gelukt jou link maar genomen,en wat blijkt alles
doet weer naar wenst.Omdat er ook zoals je wel weet ook een Nederland
pakket of hoe noem je zo eist.

Bedankt voor je tijd :D

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 6 juli 2006, 20:31

graag gedaan! :)
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Rayrec
Berichten: 58
Lid geworden op: 12 februari 2006, 21:43

Updater G

Bericht door Rayrec » 6 juli 2006, 21:52

Hey,


Ik vraag mn af of UpdaterG wel zo nodig is :?: Nu dat ik Adblock Plus heb geinstaleerd :oops: Zoja waarom,is die dan ook gemakkelijk in gebruik of in het instelen ervan :?:


Alvast Bedankt

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 24 september 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Bericht door Sipster » 7 juli 2006, 8:08

ik gebruik zelf geen externe filterset....
ik maak een beperkt filter... door gewoon alles aan te klikken wat ik irritant vind, en dan niet alleen dat plaatje te blokkeren, maar vooral het hele domein, dus www.doubleclick..com/* bijvoorbeeld of adserver.kingsofchaos.com/.*
en dan ben je in no time van de reclames af op de sites die je het meest bezoekt, en de rest is niet zo erg....
de google reclames laat ik meestal staan omdat die heel weinig opdringerig zijn en er zo nu en dan ook wel wat leuks tussen zit
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox