Gmail Notifier: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Uitleg over GMail Notifier toegevoegd)
k (Correctie van koppeling, nu direct naar de juiste pagina ipv blog van auteur)
 
Regel 1: Regel 1:
[http://weblogs.mozillazine.org/doron/ GMail Notifier] is een extensie waarmee je via de statusbalk van je browser op de hoogte kunt worden gehouden van nieuwe berichten in je Google GMail-account. Google noemt haar desktop-programma met hetzelfde doel ook GMail Notifier. Let dus wel op dat je via de bovenstaande link de extensie ophaalt (als je het programma van Google handiger vindt, dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken).
+
[http://www.nexgenmedia.net/extensions/ GMail Notifier] is een extensie waarmee je via de statusbalk van je browser op de hoogte kunt worden gehouden van nieuwe berichten in je Google GMail-account. Google noemt haar desktop-programma met hetzelfde doel ook GMail Notifier. Let dus wel op dat je via de bovenstaande link de extensie ophaalt (als je het programma van Google handiger vindt, dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken).
  
 
Zie ook [[Gmail Notifier-conflicten]].
 
Zie ook [[Gmail Notifier-conflicten]].
  
 
[[Category:Extensies]]
 
[[Category:Extensies]]

Huidige versie van 19 sep 2005 om 23:17

GMail Notifier is een extensie waarmee je via de statusbalk van je browser op de hoogte kunt worden gehouden van nieuwe berichten in je Google GMail-account. Google noemt haar desktop-programma met hetzelfde doel ook GMail Notifier. Let dus wel op dat je via de bovenstaande link de extensie ophaalt (als je het programma van Google handiger vindt, dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken).

Zie ook Gmail Notifier-conflicten.