Overleg:Profielmap

Uit MozBrowser wiki
Versie door Commonsense (overleg | bijdragen) op 27 feb 2007 om 20:52 (→‎OS X voor dummies)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bij Bestanden --> formhistory.dat:, is de zin niet af. Daar moet nog achter webformulieren. Maar ook opgeslagen info van de zoekbalk, toch?

Adri. 26-06-05.

Ja, de informatie van de zoekbalk zit er ook in. In de opties staat dit omschreven als "opgeslagen formulierinformatie".
PS. Adri, je kan je ondertekening invoegen door op de voorlaatste knop van de knoppenbalk (boven het tekstveld) te klikken of door vier tildes (~) achter elkaar te gebruiken. --Ben 27 jun 2005 10:59 (CEST)

Akkoord, e.e.a. veranderd. Bedankt voor de tip van de ondertekening, was er al mee aan de slag geweest, maar het is altijd simpeler dan ik denk...

NB: het valt me op dat er weinig consequent wordt omgesprongen met een punt zetten op het einde van een zin. Heeft dit een reden, of is het gewoon vergeten? Ja, ik ben een kommaneuker. ;-)

En nu dus ook een puntenneuker... :-D

--Adri 27 jun 2005 13:28 (CEST)

Inderdaad, er wordt niet overal een punt gezet, heb was mij nog niet opgevallen. Volgens mij is de regel: als er een hoofdletter gebruikt wordt, hoort er een punt achter. Ik zal het even verbeteren. :-) --Ben 27 jun 2005 17:50 (CEST)

OS X voor dummies

Het OS X pad bevat ~, dit is helemaal goed, maar voor de gemiddelde Mac gebruiker is dit toch een beetje teveel Unix gebrabbel. Misschien iets makkelijker; Ga naar de Finder > Go > Home en open eerst de Library dan Application Support en ten slotte de Firefox map.

Unix users moeten ~ toch wel kennen, maar misschien dat je ook zo'n handrijking wil geven voor Gnome of KDE n00bs. Commonsense 27 feb 2007 20:52 (CET)