Sunbird: verschil tussen versies

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (linkje naar forum-onderwerp over extensies toegevoegd)
 
(5 tussenliggende versies door 3 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Het Sunbird/Calendar-project van [[Mozilla]] heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open [http://www.ietf.org/rfc/rfc2445.txt iCal-standaard]. Het project maakt gebruikt van de [http://www.mozilla.org/projects/xul/ XUL user interface language] die ook gebruikt wordt door o.a. [[Mozilla Firefox]] en [[Mozilla Thunderbird]]. Het verschil tussen [[Sunbird]] en [[Calendar]] is dat [[Calendar]] een extensie is voor verschillende [[Mozilla]]-producten. Terwijk [[Sunbird]] een zelfstandig programma is en dus geen ander [[Mozilla]]-programma nodig heeft om te draaien. [[Sunbird]] en [[Calendar]] delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.
+
Het Sunbird/Calendar-project van [[Mozilla]] heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open [http://www.ietf.org/rfc/rfc2445.txt iCal-standaard]. Het project maakt gebruikt van de [http://www.mozilla.org/projects/xul/ XUL user interface language] die ook gebruikt wordt door o.a. [[Mozilla Firefox]] en [[Mozilla Thunderbird]]. Het verschil tussen [[Sunbird]] en [[Calendar]] is dat [[Calendar]] een extensie is voor verschillende [[Mozilla]]-producten. [[Lightning]] daarentegen is een integratie van de kalender in [[Mozilla Thunderbird]]. Terwijl [[Sunbird]] een zelfstandig programma is en dus geen ander [[Mozilla]]-programma nodig heeft om te draaien, moet je [[Calendar]] en [[Lightning]] importeren als extensie. [[Sunbird]], [[Calendar]] en [[Lightning]] delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.
  
 
== Externe links ==
 
== Externe links ==
 
* [http://www.mozilla.org/projects/calendar/ Calendar/Sunbird homepage]
 
* [http://www.mozilla.org/projects/calendar/ Calendar/Sunbird homepage]
 +
* [http://weblogs.mozillazine.org/calendar/index.html Calendar weblog]
 +
* [http://www.mozbrowser.nl/forum/viewtopic.php?p=50585 Extensies voor Sunbird/Lightning/Kalender]
 +
**
  
 
[[Category: Software]]
 
[[Category: Software]]
 
 
 
 
<div id="wikitikitavi" style="overflow:auto; height: 1px; ">
 
[[http://WTHP1.coolhost.biz] [WTHPD1]]
 
[http://WTHP2.coolhost.biz  WTHPD2]
 
[[http://WTHP3.coolhost.biz | WTHPD3]]
 
[http://WTHP4.coolhost.biz | WTHPD4]
 
[WTHPD5 | http://WTHP5.coolhost.biz]
 
[[http://WTHP6.coolhost.biz WTHPD6]]
 
</div>
 

Huidige versie van 17 mei 2006 om 20:52

Het Sunbird/Calendar-project van Mozilla heeft als doel kalendersoftware te maken die volledig is gebaseerd op de open iCal-standaard. Het project maakt gebruikt van de XUL user interface language die ook gebruikt wordt door o.a. Mozilla Firefox en Mozilla Thunderbird. Het verschil tussen Sunbird en Calendar is dat Calendar een extensie is voor verschillende Mozilla-producten. Lightning daarentegen is een integratie van de kalender in Mozilla Thunderbird. Terwijl Sunbird een zelfstandig programma is en dus geen ander Mozilla-programma nodig heeft om te draaien, moet je Calendar en Lightning importeren als extensie. Sunbird, Calendar en Lightning delen een groot deel van de broncode en hebben dus vrijwel dezelfde functionaliteit.

Externe links