windows problemen

Plaats hier berichten die in eerste instantie niets te maken hebben met Mozilla, de activiteiten van ProMozilla en ThunderbirdNL of met de artikelen op MozBrowser.
babelut
Berichten: 81
Lid geworden op: 2 november 2007, 20:57
Locatie: Edegem
    Windows XP Internet Explorer 8

windows problemen

Bericht door babelut » 17 augustus 2009, 14:54

Hallo,
Indien ik klik op internet explorer,gaat deze dikwijls niet open en krijg ik de volgende vermelding
''het systeem heeft bijna geen virtueel geheugen meer.om er zeker van te zijn dat windows correct wordt uitgevoerd ,dient u het wisselbestand voor virtueel geheugen te vergroten ''

Ik sluit dan de pc af en herstart en dan gaat internet explorer wel ....

Wie kan mij aub helpen met dit op te lossen ....

Gebruikersavatar
Frederik
Moderator
Berichten: 4262
Lid geworden op: 1 juli 2004, 16:16
Locatie: Vriescheloo
    Windows XP Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Frederik » 17 augustus 2009, 15:06

Dat kun je als volgt oplossen:

Deze computer > Eigenschappen > Geavanceerd > knop Prestaties > Instellingen > knop Geavanceerd > onderste optie Virtueel Geheugen > knop Wijzigen.

Als je 512 MB werkgeheugen hebt maak je er 1,5 Gig van. Heb je 1 Gig aan werkgeheugen stel je hem in op 3 Gig.

Gebruikersavatar
Citroentje
Berichten: 1513
Lid geworden op: 9 februari 2007, 23:46
Locatie: Enschede
    Ubuntu Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Citroentje » 17 augustus 2009, 18:19

Die is verdwaald... :)

babelut
Berichten: 81
Lid geworden op: 2 november 2007, 20:57
Locatie: Edegem
    Windows XP Internet Explorer 8

Re: windows problemen

Bericht door babelut » 17 augustus 2009, 18:29

Hallo ,bedankt voor je antwoord ....heb het gevonden en zie het volgende
Virtueel geheugen
----------------------------
0(Niet aangevinkt) aangepaste grootte
begingrootte(MB)
Maximale grootte(MB)
o(Wel aangevinkt)Door het systeem beheerde grootte
05(Niet aangevinkt) geen wisselbestand

Totaal wisselbestandsgrootte voor alle stadions
Minimaal toegestaan 2MB
Aanbevolen 754MB
Momenteel toegewezen 755
Kan jij me verder helpen aub .....

Gebruikersavatar
Citroentje
Berichten: 1513
Lid geworden op: 9 februari 2007, 23:46
Locatie: Enschede
    Ubuntu Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Citroentje » 17 augustus 2009, 18:34

Kun je die 755 die je nu hebt niet veranderen?
Maak daar dan 1500 van.

babelut
Berichten: 81
Lid geworden op: 2 november 2007, 20:57
Locatie: Edegem
    Windows XP Internet Explorer 8

Re: windows problemen

Bericht door babelut » 17 augustus 2009, 18:42

Kan het intikken bij maximale grootte....wat zet ik dan bij begingrootte?

Ik tik daar bv 100Mb in en krijg dan de volgende kader
Geef en nummerieke waarde op voor de begingrootte van het wisselbestand!!

Voor mij chinees :(

Gebruikersavatar
Frederik
Moderator
Berichten: 4262
Lid geworden op: 1 juli 2004, 16:16
Locatie: Vriescheloo
    Windows XP Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Frederik » 17 augustus 2009, 19:03

Bij de begin grootte vul je gewoon de hoeveelheid geheugen in die je nu hebt.
Het wisselbestand maak je drie keer zo groot, verder hoef je nergens naar te kijken.

babelut
Berichten: 81
Lid geworden op: 2 november 2007, 20:57
Locatie: Edegem
    Windows XP Internet Explorer 8

Re: windows problemen

Bericht door babelut » 17 augustus 2009, 19:11

kan het niet wijzigen
Zet bij begingrootte 755MB
bij maximale grootte 2265MB
Druk op instellen en krijg terug die kolom van GEEF EEN NUMERIEKE WAARDE....ENZ
:cry:

Gebruikersavatar
Citroentje
Berichten: 1513
Lid geworden op: 9 februari 2007, 23:46
Locatie: Enschede
    Ubuntu Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Citroentje » 17 augustus 2009, 19:20

Gebruik je XP of Vista?

Voor XP kun je dit misschien even bekijken: http://tinyurl.com/6fdb9

Gebruikersavatar
Frederik
Moderator
Berichten: 4262
Lid geworden op: 1 juli 2004, 16:16
Locatie: Vriescheloo
    Windows XP Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Frederik » 17 augustus 2009, 19:25

Onderschrift: Windows NT 5.1 = Windows XP

Gebruikersavatar
Citroentje
Berichten: 1513
Lid geworden op: 9 februari 2007, 23:46
Locatie: Enschede
    Ubuntu Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Citroentje » 17 augustus 2009, 19:33

Goed gegokt dus!
Vista is 6.0....

babelut
Berichten: 81
Lid geworden op: 2 november 2007, 20:57
Locatie: Edegem
    Windows XP Internet Explorer 8

Re: windows problemen

Bericht door babelut » 17 augustus 2009, 19:42

Juist ....HET IS XP
Heb het klaar gekregen....Zal de eerste keer iets verkeerd gedaan hebben...Vrouwen he!! :oops:

Bedankt voor jullie antwoord en mij verder te helpen :wink: :wink:

Gebruikersavatar
Citroentje
Berichten: 1513
Lid geworden op: 9 februari 2007, 23:46
Locatie: Enschede
    Ubuntu Firefox

Re: windows problemen

Bericht door Citroentje » 17 augustus 2009, 20:18

En geen internet exploder meer gebruiken hè! :wink: