Sunbird werkt niet ok.

Dit forum is voor Mozilla Sunbird, Lightning en Calendar. Dit zijn de agenda-toepassingen van Mozilla. Zie het Calendar-project voor meer info.
denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Sunbird werkt niet ok.

Bericht door denbeach » 29 juni 2008, 14:51

Hallo allen,

Ik gebruik al jaren Mozilla Sunbird, geweldig programma !

Maar, nu heb ik een verse versie van Xp-Pro op de laptop gezet, ik installeer Subird 0.8 en het werkt niet meer...

Het programma start wel gewoon op, maar ik kan geen taken toevoegen, of agenda gebruikers toevoegen.

De foutconsole barst van de fouten.

Java is uptodate (v6.6)
XP-Pro SP3

Weet iemand wat het probleem is ?
Bij een vriend van mij, ook XP-Pro en SP3 werkt het wel...

Bedankt !

Screenie van de Foutconsole
Afbeelding
Laatst gewijzigd door denbeach op 29 juni 2008, 15:04, 3 keer totaal gewijzigd.
Greetings, Thijs

Gebruikersavatar
Pettic
Berichten: 3514
Lid geworden op: 28 november 2004, 11:45
Locatie: Rotterdam

Bericht door Pettic » 29 juni 2008, 15:02

Sunord, Sunbord of Sunbird ???

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 29 juni 2008, 15:03

Pettic schreef:Sunord, Sunbord of Sunbird ???
ghehe sorry, typfout door de frustraties hahaha.

Het is al aangepast ;)

Het moest dus zijn Sunbird ;)
Greetings, Thijs

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 29 juni 2008, 20:46

iemand ? niemand ?
Greetings, Thijs

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 29 juni 2008, 21:32

versie 0.8 verwijderd, 0.7 proberen te installeeren, krijg je weer een foutmeling dat de agenda-items te nieuw zijn voor deze versie van sunbird !! :? aaaaaarg ik wor hier echt missenlijkziek van zeg...
Greetings, Thijs

Gebruikersavatar
koenh
Berichten: 222
Lid geworden op: 7 april 2005, 11:02

Bericht door koenh » 30 juni 2008, 5:57

Hey,

Probeer wat geduld te hebben, we zijn ook maar vrijwilligers! (die niet de gehele tijd achter hun pc zitten...)

Probeer eens volledig te de-installeren, herstarten en opnieuw te installeren.
Installeer met een nieuwe versie die je van internet haalt. Misschien is er iets fout gelopen met het opslaan op je harde schijf bij het dowloaden?

Geef hierna nogmaals de foutmeldingen uit de console weer aub.

grz

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 30 juni 2008, 8:16

probleem blijft het zelfde :)
Greetings, Thijs

Gebruikersavatar
koenh
Berichten: 222
Lid geworden op: 7 april 2005, 11:02

Bericht door koenh » 30 juni 2008, 16:30

Ik zou je graag helpen, maar ik vermoed dat er hier naar de foutconsole zal moeten gekeken worden...
Hiertoe ben je beter op het engelstalig forum, aangezien daar ook mensen zitten die coderen...
http://forums.mozillazine.org/viewforum ... 468ea152ce

Tenzij er iemand meer ideeën heeft dan ik?

grz

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11543
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 30 juni 2008, 20:31

Heb je de standaard diagnose al geprobeerd?
Afbeelding

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 1 juli 2008, 9:04

Nou, ik heb het voor elkaar hoor...

Heb handmatig ALLES wat ook maar met Mozille te maken had verweiderd, elk register sleuteltje, en elk bestandje op de pc.

Toen versie 0.7 geinstalleerd, werkte :D hoeray!

Versie 0.8 eroverheen, en hulde :D het werkt ook :D

Maar toch vraag ik me eigen af, hoe kandanoe dat het niet werkte :(

Bedankt voor de moeite iedereen !
Greetings, Thijs

Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11543
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen

Bericht door adri » 1 juli 2008, 22:45

Zo te zien is je profiel beschadigd geraakt.
Hoe dat komt kan vele oorzaken hebben, kanshebbers zijn: vastlopen van pc, crash van progje, stroomstoring, etc., etc...
Afbeelding

denbeach
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 juni 2008, 14:40

Bericht door denbeach » 2 juli 2008, 7:56

adri schreef:Zo te zien is je profiel beschadigd geraakt.
Hoe dat komt kan vele oorzaken hebben, kanshebbers zijn: vastlopen van pc, crash van progje, stroomstoring, etc., etc...
euhm, nee ?

Ik had een nieuw profiel aangemaakt, en de oude verwijderd...
Dus daar lag het niet aan denk ik...
Greetings, Thijs