Songbird 0.2 "Test Flight"

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
adri
Moderator
Berichten: 11549
Lid geworden op: 5 maart 2005, 14:00
Locatie: Diessen
    unknown unknown

Songbird 0.2 "Test Flight"

Bericht door adri » 27 september 2006, 23:46

Van <a href="http://www.songbirdnest.com/">Songbird</a> is de lang verwachte bèta-versie 0.2 verschenen. Hoewel de makers het Songbird 0.2 “Test Flight� noemen, is dit dus de 0.2 bèta (zoals op de site ook wordt aangegeven). Voor degenen die het nog niet wisten: Songbird is een mediaspeler (gebaseerd op Firefox) en meer dan dat, je kunt er ook mediasites (en dat mag je breed zien) op het web mee verkennen en de aangeboden media afspelen.

Op het MozBrowserforum loopt een onderwerp over Songbird en forumlid Vulture is zo vriendelijk geweest om daar alvast wat <a href="http://www.mozbrowser.nl/forum/viewtopi ... enshots</a> van de vernieuwde Songbird te plaatsen. Songbird heeft een wat ander uiterlijk gekregen en aan de menu's is ook duidelijk te zien dat e.e.a. op Firefox gebaseerd is. Voor nog meer screenshots (en overige info) kunt u <a href="http://songbirdnest.com/features/">hier</a> terecht.

Voorts is het de bedoeling dat Songbird ook nog in <a href="http://translate.songbirdnest.com/">diverse talen</a> te gebruiken is, dus potentiële vertalers worden gezocht én verzocht om in te loggen en mee te helpen.

Songbird 0.2 bèta is <a href="http://www.songbirdnest.com/test_flight">hier te downloaden</a>.
Afbeelding