SeaMonkey 2.0 - geheel vernieuwd

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
Mad Maks
Berichten: 1408
Lid geworden op: 7 oktober 2003, 16:58
Locatie: Luzy, france
    Linux Firefox

SeaMonkey 2.0 - geheel vernieuwd

Bericht door Mad Maks »

Het SeaMonkey team (onderdeel van Mozilla) is zeer verheugd om de nieuwe generatie van de succesvolle Mozilla Internet suite te kunnen aankondigen.

SeaMonkey 2.0, hier beschikbaar voor gratis download, combineert de rijke concepten van Netscape Communicator en Mozilla Application Suite, de kern van de snelle en veilige Firefox 3.5 webbrowser, een geavanceerde e-mail- en nieuwsgroepenclient, webontwikkel-tools en IRC-chat tot een alles-in-een applicatie voor de veeleisende internetgebruiker.

SeaMonkey 2.0 bevat veel vernieuwingen van het Mozilla platform, zoals gemakkelijk extensie-beheer en automatische updates. Verder is er ondersteuning voor feeds toegevoegd (met RSS en Atom feed-reader), sessieherstel en het herstellen van gesloten vensters en tabbladen, gemakkelijk zoeken in de bladergeschiedenis via de adresbalk, een zeer snelle Javascript-engine, HTML5-capaciteiten (zoals ingebedde video) en ondersteuning voor de Lightning kalender- en taakbeheerextensie (waarvan binnenkort een beta voor SeaMonkey 2.0 uitkomt).

De uitgave-opmerkingen bevatten de volledige lijst van toevoegingen en verbeteringen, alsmede informatie over bekende issues en de installatie-vereisten en -instructies. Veel meer informatie over SeaMonkey 2.0 en het SeaMonkey-project is beschikbaar op Seamonkey-project.org !
Gebruikersavatar
Blizzard
Berichten: 109
Lid geworden op: 6 januari 2006, 9:48
Locatie: Purmerend
    Windows Vista SeaMonkey

Re: SeaMonkey 2.0 - geheel vernieuwd

Bericht door Blizzard »

Het is uiteraard even wennen. Enkele look-and-feel en keyboard-shortcut aanpassingen, maar ben blij dat de engine weer helemaal up-to-date is :!: Nu alleen nog even geduld hebben voordat alle nuttige add-ons compatible gemaakt zijn.