Wizz RSS News Reader

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Gebruikersavatar
vulture
Berichten: 3981
Lid geworden op: 20 november 2004, 17:58
Locatie: Zoo (aasgier)

Wizz RSS News Reader

Bericht door vulture » 29 maart 2006, 16:28

Er is weer een nieuwe gratis feadreader extensie voor Firefox. Genaamd Wizz. Voor wie is deze feadreader. Voor de mensen die net iets meer willen als Sage.

Wizz voegt een extra werkbalk toe. Daarin staan bv de volgende knoppen: Hou wil je je feeds zien in een zijbalk of in een werkbalk. Zoeken door je feeds het help menu het optiemenu een watchlist. en het lokale weer.

De watchlist is een erg handige mogelijkheid. Daarin heb ik bv de feeds toegevoegd waarin niet zo veel nieuwe berichten worden geplaatst. Je kan zoveel feeds toevoegen als je wilt. In de opties kiun je aangeven om de hoeveel minuten er gezocht moet worden op nieuwe feeds.

Al de feeds die je niet gelezen hebt krijgen een rood balletje en de feeds die je gelezen hebt een groen balletje. Kleuren die je overigens zelf kunt instellen.

Het beheren van deze feeds kan je handmatig doen maar je kkan het ook doen via het bladwijzer beheer van Firefox. Gewoon verslepen. Importeren van feeds kan ook.

Hier is de website http://www.wizzcomputers.com/WizzRss.php
En hier de download https://addons.mozilla.org/extensions/m ... on=firefox

een echte aanrader. 8)

Afbeelding
MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10
Ferdi's World en Ferdi's Photo's