Overleg gebruiker:ByteWarrior

Uit MozBrowser wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik heb hier nog enkele nieuwsfeeds, maar krijg ze niet op een fatsoenlijke manier in dat venstertje gepropt, dus als jij of iemand anders dat wil doen, graag!


Algemeen Dagblad --> http://www.ad.nl/index.xml

Elsevier --> http://www.elsevier.nl/index-rss.asp

NRC Handelsblad --> http://nrc.nl/rss/1014628650689.xml

Parool --> http://www.parool.nl/nieuws/extra/parool.rss

Telegraaf --> http://www.telegraaf.nl/rss/

Trouw --> http://www.trouw.nl/voorpagina.rss

Volkskrant --> http://volkskrant.nl/rss/laatstenieuws.rss

Noot: Bij AD, NRC en VK moet je ingelogd zijn, je hoeft geen abbonnee te zijn maar wel aangemeld en ingelogd op de site. Indien je niet ingelogd bent krijg je wel de feedheadlines te zien, maar na aanklikken krijg je dan een inlogvenster. --Adri 18 jul 2005 20:39 (CEST)

Tuurlijk, die voeg ik wel toe, geen probleem. :-) --Ben 18 jul 2005 21:48 (CEST)

--nirwana 18 jul 2005 21:39 (CEST)Ik denk dat het beter is als we enkel RSS-feeds aanraden waarvoor geen registratie nodig is. Al die registraties daar wordt je soms gillend gek van en die nodigen niet echt uit om iets te gaan lezen. Liever beloon ik dan sites die geen registratie vereisen. Dan maar wat minder feeds. Ook kunnen we voor feeds doorverwijzen naar www.syndicatie.nl/top40 Een andere 'feature' van de Wiki is de RSS-tag (werkt hier via Magpie): <rss>http://www.telegraaf.nl/rss/</rss> <rss>http://www.telegraaf.nl/rss/</rss>

Die rss-feature kende ik nog niet! :-) Ik zou ook niet direct feeds toevoegen waar registratie voor nodig is. Er zijn genoeg feeds waarvoor je je niet moet registreren. Voor iets 'basic' als feeds zou registratie niet moeten eerlijk gezegd... --Ben 18 jul 2005 21:48 (CEST)