mozilla

Mozilla Nederland LogoDe Nederlandse
Mozilla-gemeenschap

ThunderbirdNL-logo
Thunderbird is een gratis, open-source en cross-platform e-mailclient en nieuwslezer voor de meeste moderne besturingssytemen zoals Windows, Linux en Macintosh. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere e-mailclients, zoals ongewensteberichtenfiltering. Thunderbird is gebaseerd op Mozilla-code en gebruikt Gecko, de meest “standards-compliant” manier om webinhoud weer te geven.

Op deze website kunt u informatie vinden over de Nederlandstalige versie. Zoekt u informatie over Thunderbird zelf (niet de vertaling), dan kunt u die vinden op Thunderbird Help. Voor vragen over Thunderbird kunt u terecht op Mozbrowser.nl.

Medewerkers

  • Hoofdvertaler: Tim Maks van den Broek
  • Actieve medewerkers: Gert-Paul van der Beek, Laurens Holst en Ton Kessen.
  • Bijdragen door: Samir Boulema, Arjen Eerden, Anne van Kesteren, Martijn Ras, René van Roon, Julius Schwartzenberg en Hendrik Maryns.

Laatst vertaalde versie

Meer productinformatie nederlands of Meer productinformatie fries

Laatst vertaalde testversie

We zijn momenteel bezig met Thunderbird Earlybird.

Uitgaveopmerkingen

Aanvullende informatie over Thunderbird-uitgaven

Meehelpen?

Wilt u meehelpen? Dat kan. We zoeken vooral mensen die willen kijken naar fouten in de Nederlandstalige versie. Hebt u foutjes gevonden, mail deze dan naar ons of plaats ze bij de opmerkingen. Andere opmerkingen en/of tips zijn natuurlijk meer dan welkom.